Sider

mandag 7. desember 2009

The Grinch is back
Dette er det jeg mener er hyggelig pynt til jul.


Nå er det krig igjen, og nå er det krig igjen og krigen ventes å vare helt til påske..Min kjære og jeg er på mange måter rake motsetninger. Jeg er naturligvis feilfri og gjør ikke annet enn å behage han, mens han på sin side elsker å irritere "livs-skiten" ut av meg. Kronprins Håkon sa det så pent i sin tale: Jeg har aldri møtt noen som kan gjøre meg så adrenalinsint som deg... Jeg kunne ikke vært mer enig.. Jeg sier bare: The Grinch is back! Denne gangen dreier det hele seg om den hersens katalogen fra Europris. Min kjære fikk et glimt av den der den lå på toppen av resirkuleringsdunken. Hadde jeg bare dekket den til.. Katalogen hadde side opp og side ned med helt grusomme artikler til utendørs pynting. Etter en heftig diskusjon som gikk på at han mente han selvsagt skulle være med å dekorere huset, gikk jeg med på et kompromiss. Han fikk garasjen... Skulle naturligvis aldri ha gått med på det, men av og til må man visst gi litt. Han er nå svært fornøyd med sitt første kjøp. En julenisse i plast som klatrer på en stige av ledlys. Han har naturligvis presisert at dette kun er trinn nr 1 i hans pynteplan... Jeg gremmes og lurer på hvor jeg kan bestille et skilt med teksten :

Jeg lot desverre min mann pynte garasjen til jul..Enn så lenge trøster jeg meg over det faktum at Europris foreløpig er utsolgt for den 3 meter høye oppblåsbare snømannen med lys...
Ha en strålende kveld og en super dag i morgen!
Frk Ligaard

8 kommentarer:

 1. MANNFOLK!!!! Min MR:C er ikke så lysten til å pynte huset,,,med div.ting...egenligt HELT GREIT....Du må bare søke på den bloggenknappen....men det tar TID...når du ser du ligger som nykommer...tar du å limer inn knappen...Lykke til...Jeg får opp siden...Du får bare PRØVE igjen...Visst ikke si i fra så kan jeg sikkert hjelpe deg...=)))

  Sov GODT

  Tone =9

  SvarSlett
 2. Ha ha. Du er supersøt. Glad jeg fant deg/bloggen din.

  Ha en fin uke og gleder meg til å se mer innlegg.

  Ingunn

  SvarSlett
 3. Hahaha... Den nissen er så STYGG! Svigers har den også. Jeg unngår å bemerke at den har kommet opp jeg. ;P

  Du får krysse fingrene or at snømannen ikke kommer inn igjen, den er fæl!

  Ha en fin dag!

  Vibeke :)

  SvarSlett
 4. HA HA HA....det er farlig å få frie tøyler....noe så morsomt....hos andre altså, ikke hos meg selv...fniiiisss.....

  SvarSlett
 5. Hehehe, vittig.. neste gang bør vel katalogen markuleres hihi.. Lykke til med pynting

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Hei frøken, her fant jeg en superfin ny blogg!
  Så heldig du er som har en mann som vil pynte til jul da....Sett pris på det du :)

  Hilsen en som har den rake motsetning...
  Tirdagshilsen fra Lilian ;)

  SvarSlett
 7. Vi to har sykt lik smak, skremmende! Glad jeg fant deg.
  Selv har jeg flyttet til by'n etter 12 år på landet, men vi har beholdt "huset på landet" og bruker det nå som hytte (Vi har bodd i byen i 13 mnd, og spretter fortsatt høyt i sofaen hver gang det banker på døra...) Hadde det ikke vært så langt til jobb hadde vi blitt der altså.
  PS, slipp aldri gubben løs på Europris...

  SvarSlett
 8. ... Jeg innrømmer at jeg har stusset litt på garasje-pynten, men det viser seg altså at det hele har en naturlig forklaring...
  Ja, det er viktig å gi etter fra tid til annen, men dog så faaaarlig... Mon om ikke deres nabo er fornøyd?

  SvarSlett