Sider

mandag 19. oktober 2009

Se hvilke ideer jeg fant i en bok…

Fant disse fantastiske tingene i en interiørbok som jeg tror heter 100 % recycled. Det passer jo akk så godt til min nye miljøvennlige stil.

Ok, så blir det litt knabbing av ideer, men vi kaller det vel egentlig å få inspirasjon av, og ikke minst resirkulere ideene enda en gang.Disse er utrolig kule. Med litt hjelp av en motorsagkyndig stefar, kan jeg lage slike bord/krakker. (Er litt redd store verktøy da jeg selv fikk skrekken av å se min svoger kappe av seg 2 fingre i vedkløyveren for to år siden. )

Bordskåner laget av gamle magasiner og ukeblader. Dette må være et prefekt prosjekt for jentene og meg selv en dag det regner ute. Ok, kanskje litt my bretting og liming, men de blir kule, og er perfekte gaveideer. Må bare passe på å bruke et lim som tåler varme.Hvem har vel ikke drømt om en sli sofa etter å ha sett Breakfast At Tiffany's…


Slikt et bilde skal jeg lage! Jeg vet om en malingsbutikk der man kan få kjøpt store pappfargeprøver for en femmer. Ikke helt lett å se, men det er klippet ut sommerfugler i forskjellig farget papir og det er navnet på fargen som står under. Sikkert tøft om man velger farger i samme skala.