Sider

tirsdag 3. november 2009

En dørstopper til begjær..
Nå har jeg funnet de perfekte dørstopperene. Har lenge sett etter noen som kan holde dobbeldørene inn til stuen oppe. Grunnet ventilasjonen/trekk/spøkelser slår dørene igjen. Til nå har jeg brukt en dørstopper i plast, slik man finner i kontorbygg (som er eksaktlig hvor jeg fant mine...). Disse var ikke høye nok, så jeg ble nødt til å bygge opp med litt papp. Ikke spesielt dekorativt. Har også prøvd løsningen med å sette noen blomsterpotter der. Det ser rett og slett tullete ut. Jeg fant de perfekte dørstopperne i en pakistansk butikk like ved Steen & Strøm i Oslo som jeg ikke husker navnet på i øyeblikket. De er i tre med utskjærte kongler. Dog er disse også litt lave, men funker med nødløsningen kalt møbelknotter. Jeg må nok sette på en bit tre, men det får bli senere.

På vei hjem fra jobb innså vi at vindusviskere nå var helt nødvendig, og tok turen innom Biltema. Der fant jeg flere supre interiørting, men ettersom min kjære var med ble det ingen handel. Fant en kjempefin kurv i piletre til løv, og en god gammeldags "piasavakost". Pussig nok er det jeg som pleier å komme med kommentaren "Trenger vi virkelig det her" når vi er på Biltema. Nå kom den fra uventet hold.
Flammen mente også at det var på høy tid at vi som huseiere kjøpte oss en snemåke. Dermed ble det en tur innom Plantasjen også. Det ble innkjøpt snemåke i tillegg til liljer til meg, og tulipanløker til Flammen. Det er verdt å nevne at det i disse dager er 50 % på mange løktyper, og at det i følge hagemannen på radio, er helt perfekt å sette disse i hagen nå. Må bare sørge for at dette ikke også blir et prosjekt som blir utsatt i det lengste..
Ha en strålende kveld videre!
Frk Ligaard