Sider

mandag 16. november 2009

Oppsummering av helgen
Ettersom barne kom i helgen hadde vi store planer om å gå i skogen og plukke ut et juletre. Det var virkelig julestemmning da vi kjørte inn på gårdsplassen på fredagen. Det snødde store sneflak og hele bakken var dekket med sne.
Morgenen etter var det kun noen hvite flekker som vitnet om sne. Det regnet og slapset om hverandre og var slettest ikke noe å gå ut etter. Det ble i stedet en dag inne med fyr i peisen og hobbyaktiviteter. Jentene laget flotte julegaver som jeg av naturlige grunner ikke kan vise her.. Jeg sydde en hel haug med dekorhjerter med oppheng i hamp i tillegg til litt annet sømarbeid jeg hadde liggende.


Søndagen ble et maratonres ettersom vi på lørdag ikke gjorde stor annet enn tidligere nevnt hobbyarbeid. Først satte jeg to bolledeiger,så frokost etterfulgt av rydding, støvtørking, støvsuging, vasking av gulv, vasking av bad og kakebaking. Alt dette rakk vi før familien gjorde sitt inntok i anledning eldste mann sin 12 års dag. Hun laget og pyntet kaken selv. Det ble et supert resultat!