Sider

onsdag 13. januar 2010

Et nytt prosjekt på gang..

Dette er den aktuelle stolen som trenger en liten makeover..


Inspirasjone er hentet fra denne fantastiske Slettvoll-stolen.


Nå er jeg i gang med en ny idé. I vår stue har vi en gul arvet lenestol. Fasongen og komforten er det ingenting å si på. Det som bare plager meg litt, er fargen. Den er okergul og passer ikke helt inn i vårt interiør. Nå er planen å sy et slipcover til den. Et slipcover i lin. Tror at det kan fungere helt supert. Min kjære er naturligvis helt i mot dette, men tror det er fordi han er i mot det meste av forandringer av rent prinsipp. Jeg får nok omvendt han når han bare ser hvor fint det blir.. Tenkte å skaffe meg billig lin, men Ikea er til stadighet utsolgt. Om noen vet om et sted jeg kan få tak i dette, så er det bare å melde fra. Prosjektet må allikevel ligge litt på hold da jeg må få ferdig noen dressbukser for min svoger.

Lin eller denne fantastiske gråfargen? Også denne stolen er fra Slettvoll. Om jeg vinner på Lotto i kveld, så kommer jeg til å kjøpe mye av Slettvolls kolleksjon..


Ha en strålende kveld videre!

Frk Ligaard

Liten titt på vårt soverom


Her er et lite gløtt av vårt soverom. Jeg skal ta bedre bilder en dag det er litt lysere. Dere ser her det nye sengesettet min kjære har kjøpt til oss. Nattbordene er opprinnelig fra Ikea, men jeg har kjøpt mine på loppis til 50,- per stk. Da nattbordene kom i butikk forelsket jeg meg totalt. Det var bare det at jeg ikke hadde plass eller penger som fattig student. Da jeg en dag besluttet å kjøpe de, var det nettopp tatt ut av produksjon. Jeg lette lenge før jeg plutselig fant de. Sengegavlen fikk jeg fra kjære Camilla og Lina. Jeg jobbet som boligstylist i deres firma House Call Design. Da de skulle slutte med boligstylingen og selge ut sitt lager, fikk jeg denne. Det skal sies at jeg forelsket meg også i denne ved første blikk, og gav klar beskjed om at om den noen gang skulle selges, så ville jeg ha den. Camilla driver i dag den fantastiske Millas Botique der de også har en nettbutikk.
Ha en strålende dag !
Frk Ligaard