Sider

fredag 22. januar 2010

Planer for helgen

Jippi, nå er det helg!
Vi har ikke de store planene på kalenderen, men jeg skal se om jeg ikke kan få overbevist min kjære at det er fornuftig å henge opp bildelister over sofaen. Han ønsker ikke det maleriet jeg ønsker. Jeg kunne også gjerne tenke med 9 stk av Ikea sine "Ribba"-rammer hengene i et pent mønster på rekke og rad. Nå heller jeg mot bildelister. 2 stk over hverandre. De må ha såpass stor avstand mellom seg at jeg også får plass til noen store bilder. På denne måten kan man plassere flere ting enn bilder på hyllen uten at det ser rotete ut. Har gjort noen googlesøk, og funnet flere eksempler jeg kan vise min kjære. Han har nemlig et stort behov for å se ting før han bestemmer seg. Nei, det er ikke han som bestemmer, men det skader ikke å la han tro det...
Må forresten huske å nevne to av bildene er fra Pottery Barn. Det siste er jeg desverre ikke sikker på. Gi beskjed om du kjenner de igjen. Har surret bort lappen jeg noterte det på..


I tillegg til overtalingen, skal jeg endelig få montert sammen mitt gevirprosjekt. Har nå været på Clas Ohlson og kjøpt meg et passende borr. Nå gjenstår kun å finne noen plankebiter hos mamma, samt litt beis.


Ha en strålende fredags kveld!Frk Ligaard