Sider

torsdag 11. mars 2010

Spiseplassen vår
Vi har en spisestue, men det er på kjøkkenet vi som regel sitter. 
Da vi flyttet fra leilighet til hus, manglet vi mildt sagt en god del møbler. Vi hadde hverken lyst eller penger til å kjøpe alt nytt på en gang. I tillegg er jeg jo så glad i møbler med sjel. Det ble derfor til at jeg gikk på skattejakt på finn.no, i låven, på bua og i stabburet til mamma. Dette med stort hell. Spisebordet som vi fant på finn.no, kostet 900 kr og dette fikk vi som innflyttningsgave av mamma. Stolene var funn på gården hos nettopp mamma. Jeg synes det er artig at ingen er helt like. 


Det var også der jeg fant den sjarmerende benken. Denne stod i den mørke kjelleren deres. Dekket med skitt og spindelvev og gjemt under blomsterpotter. Synes den passer perfekt.
En sliten benk som fortsatt gjør sin nytte.

Som dere ser, kom høstens jakttrofe opp på kjøkkenveggen, men nå er det nok.. Også en gammel melspade har funnet veien til vårt kjøkken. Denne er helt nedslitt, men har sin sjarm. Gardinene er sydd av min faste sydame ved Tresnella her i Aurskog. Disse ble egentlig sydd til leiligheten vår i byen, men fikk følge med ut på landet. Jeg savner de gamle høye vinduene, men har hengt gardinene et godt stykke over karmen på vinduene slik at de skal virke høyere.

 Har planer om å male understellet på bordet, men ettersom det alltid er i bruk, er det vanskelig å finne et egnet tidspunkt.

Jeg må bare beklage at bildene er litt mørke, men vi er sjelden hjemme når det er lyst ute.
Det var alt for denne gangen, men lover mer siden. Har som alltid mange planer..

Ha en super dag!

Frk Ligaard