Sider

onsdag 9. juni 2010

Frk Skippertak..


Jada, jada, det er lenge siden sist, men jeg er tilbake nå. Det hender at jeg har så alt for mye å gjøre, og da får jeg ta i et skippertak hva bloggen angår.. 

Først må jeg gratulere bloggen "Fra huset i svingen" som vinner av min lille jubileumsgiweaway. Om du sender meg din adresse, så sender jeg vasen fra Hadeland Glassverk raskt som bare søren. Den ligger faktisk ferdig pakket på kontoret.

Her kommer bildene fra Grilldressfesten jeg var på her en dag. En legendarisk fest med utrolig mange grusomme kostymer. Jeg så vel mer eller mindre ut som et juletre der jeg vandret rundt i zebrastripet tights, zebrastripet t-shirt med strikkbelte, slappe tubesokker, "landslagstøffler", sliten grilldressjakke fra Fretex og to kilo med bling. Hadde i tillegg satt på verdens mest glorete løsnegler. Legg også merke til detaljen med den sjarmerende plastkannen fra Clas Ohlson. Synes det var litt trist da jeg helte god hvitvin over på plast.. Av andre deltagere på festen fikk jeg beskjed om av vinen min heter "sjablisse" på campingspråket. Det regnet på vei til festen slik at jeg fikk en enda mer begredelig sveis med lugg delt i to.

Jeg har også rukket å bli ett år eldre siden sist. Å fylle tjueti er ikke bare bare når men selv sitter med fremtidsplanen man skrev på barneskolen. Det blir vel slik at jeg også med den må gjøre et skippertak tenker jeg.. Fikk forresten mange fine gaver, blant annet symaskin. Jeg har til nå sydd på mammas over 30 år gamle Bernina. Nå har jeg en ny Bernina og ingen grunn til å utsette syprosjekter.

En annen ting som har hendt, er at jeg har vært så heldig å besøk av verdens flinkeste interiørfotograf. Nærmere bestemt Per Erik Jæger. Gleder meg til dette kommer på trykk. Skal naturligvis informere om når og hvor. Det var gøy å endelig style litt igjen!

Jeg må gi meg for nå, men lover å komme tilbake om ikke så alt for lenge!

Ha en strålende ettermiddag!

Frk Ligaard