Sider

fredag 1. oktober 2010

Frk Loppislover


Møblementet på kjøkkenet her hos oss består ene og alene av gode gjenbruks og loppisfunn. Bordet fikk vi kjøpt billig på finn.no, benken under vinduet fant jeg på skattejakt i den mørke råkjelleren på gården hos mamma. Stolene er alle forskjellige, noe som gir et avslappet utrykk. De er funn fra loppis, låve og stabur. Melspaden på veggen ble funnet i en kjellerbod i bygården i Markveien der vi bodde før, og det samme er den lille kassen i tre som står på bordet.

Ha en strålende dag!

Frk Ligaard

Frk Kan-nesten-shoppe-med-god-samvittighet..


Når Kreftforeningen i høst arrangerer sin Rosa Sløyfe-aksjon, er Clas Ohlson en av hovedsponsorene. Rosa sløyfe-aksjonen er en oppmerksomhetsmåned for brystkreft som gjennomføres hvert år i oktober måned. Markeringen har vært gjennomført i Norge hvert år siden 1999. Aksjonen handler om å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon om brystkreft og samle inn penger til brystkreftforskning og brystkreftrelaterte prosjekter. Dette er også den måneden man nesten kan handle med god samvittighet om man kjøper produktene laget til kampanjen. Clas Ohlson leverer en sikker vinner. Den elektriske CoTech-skrutrekkeren som nå kommer som en limited edition utgave i rosa. Denne koster ikke mer enn 199,- og vil helt klart få en plass hjemme hos oss.Lindex har fått den verdenskjente designeren Narciso Rodriguez til å designe en helt egen Pink Collection med fantastiske plagg.

Narciso RodriguezJeg er nok en av de som kan si at jeg nok ikke har vunnet det genetiske lotteri.. Vi snakker tannregulering av dimensjoner, allergier for det meste innen pollen og mat, dårlig syn, migrene og ikke minst finnes kreft i hvert eneste ledd i familien. Mamma fikk brystkreft for noen år siden, men er heldigvis friskmeldt nå. Jeg husker fortsatt hvordan hun kjemisk rensket huset for alt som hadde samme farge som cellegiften. Alt måtte ut. Min storesøster var den som barberte av henne håret da det begynte å falle av i dotter, med min lillesøster som vitne. Jeg vet at kreft er noe som rammer hele familier, og ikke bare den som har fått diagnosen. Jeg vet derfor hvor viktig kreftforeningens arbeid er. Statistisk sett får hver 3. person diagnosen. Hvem av mine søstre og jeg får da diagnosen? Om vi skulle være så uheldige å få kreft, er Kreftforeningen og deres arbeid utrolig viktig.

Støtt derfor kreftforeningens arbeid med å kjøpe noen av produktene laget for aksjonen, eller ved å:

- ringe givertelefonen 820437443 og donere 100,-
- sende "rosa" til 2242 og få en rosa sløyfe til din mobil (30,-) 

Ha en strålende dag videre!

Frk Ligaard