Sider

søndag 3. oktober 2010

Frk Ligaard er i gang

Fat i sink 100,- + frakt (epler medfølger ikke).

I går var det deilig høstvær. Vi fikk plukket inn årets epler, så jeg må nok til å bake eplekake. Ingen ting lukter friskere enn et fat med epler dyrket i egen hage. 
Jeg fikk også tømt noen blomsterkasser, samt at vi fikk inn hagemøblementet i garasjen. Bassenget er også i ferd med å tømmes. Litt rart at vi aldri skal bruke det igjen..

Takket være dagens tunge regnskyer, har vi endelig startet pakkingene. Jentene er så godt som ferdig med sine rom, mens jeg har startet på kjelleren. Flammen har luket ut 17 skjorter fra sin garderobe, så disse skal få nytt liv i andre prosjekter.

Som tidligere nevnt, tenkte jeg å selge unna noen ting vi desverre ikke har plass til lengre, og her kommer noen. Det blir nok flere etter hvert som jeg kommer meg igjennom andre- og tredjesorteringen.. Vet ikke helt hvordan det er best å gjøre slikt, og er derfor åpen for forslag. Skal man sende i postoppkrav, eller skal man satse på at folk er ærlige og betaler det de skal ?
Pris for frakt kommer i tillegg. Det kan også nevnes at jeg har kontor i Kvadraturen og er derfor i Oslo sentrum hver om noen ønsker å hente der.
Skriv en kommentar til dette innlegget om du ønsker å kjøpe noe.

Vaskevannsfat med to beholdere til sepe og kost. Beholderene er litt ulike i størrelse. Sett med vaskevannsfat og to beholdere er 200,- + frakt.

Kakeboks i metall med inskripsjon "KAKE", 150,- + frakt.

Det er naturligvis også mulighet for å hente selv om man tilfeldigvis skulle befinne seg langt ute på landet..

Ha en strålende kveld videre!

Frk Ligaard