Sider

tirsdag 2. november 2010

Hastverk er og blir lastverk..


Nå er det overstått. Vi har tømt hus og garasje og overlevert vårt hus. Litt rart at det hele er over, men ingen grunn til tårer. Man blir vel litt mer pragmatisk når man har flyttet 5 ganger på 7 år. Ny leilighet med nye muligheter sier nå jeg.


I leiligheten råder fortsatt det komplette kaos, men jeg lover at bilder skal komme om ikke så lenge. Det fine med å skrive det her på bloggen, er presset som følger. Har jeg lovet bilder, så bør de jo komme innen rimelig tid..

En ting jeg faktisk har glemt å skrive noe om, er malingen i leiligheten. Det ble Jotun Pure Colour (malingen er like fantastisk som reklamen lover), men fargevalget gikk litt vel raskt.. Alle andre mente nemlig at min foretrukne farge var ALT for mørk. Jeg lot meg derfor overtale til å velge en annen. Da det ikke var tid til å male opp noen prøveflekk på veggen, fikk det bli som det ble. Stuen er faktisk lilla på dagtid. Ikke litt lilla, nei, VELDIG lilla. Om morgenen og på kvelden er fargen vakker grå, men altså ikke på dagtid. Fint for meg at jeg er i full jobb med lite tid hjemme på dagtid.. Soverommet er malt lysegrått, men med den nevnte fargen på gavlveggen. På soverommet er den slettest ikke lilla. Mitt tips er som følger: Mal opp en kvadratmeter eller to i ulike nyanser, og følg med på fargen en hel dag. Håper bare at møbler og bilder på veggene kan dempe utrykket noe. Hastverk er tydeligvis lastverk...


Barnas soverom er også blitt lysegrå. Et genialt alternativ til kjedelig antikkhvitt. Tror vel at barna senere skal få velge om de vil male en vegg i en annen farge, men det får vi ta siden. Det ble ikke tid til å male bort det turkise fra kjøkkenet, så det får vi ta i neste omgang. Nå må eskene pakkes opp og rotet må bort!


I mangel på fine bilder fra leiligheten, kommer nok en gang Slettvoll meg til redning. De er jo kjent for sine hvite vakre produktbilder. Det er bare det at jeg også vil se møbler med farger. Mine bønner er hørt, og bildene er flotte. Jeg simpelthen elsker Windermere i det rutete stoffet. Det spørs vel kanskje om jeg ikke bør skaffe meg den lilla utgaven med nagler. Den ville jo passet perfekt til stueveggene..

 
Ha en strålende dag videre!Frk Ligaard