Sider

torsdag 23. desember 2010

Så ble det jul i år også..

Bilde fra julen i fjor.

Så er julen snart atter her. I år kom det veldig brått på, og når vi i dag leser lillejulaften, kan jeg ikke si meg ferdig med julegavene ennå. Leiligheten er ikke ryddet og vasket ennå, og mange gaver ligger klare for innpakking. Takket være posten Norge, er ei heller alle julegavene kommet ennå. Håper de ligger i postkassen når jeg kommer hjem.
Håper også at julestemningen kommer smygende når vi i kveld (hvis det ikke blir natt da...), setter oss ned foran tv'en for å se på alle de tradisjonelle julefilmene. HÅPER DET!
I år skal vi desverre ikke feire sammen med barna. I stedet for å tenke for mye på dette, fokuserer jeg heller på minnene fra i fjor da vi hadde den perfekte julen i huset. Det var bare oss fire som feiret sammen, men vi savnet ingen. Vi laget ribbe og pinnekjøtt og koste oss virkelig. Med stort juletre, se ute og fyr i peisen, kunne det ikke bli annet en god julestemning. 
I år har vi ikke juletre. Dette skyldes dels plassmangel, og dels det at vi ikke skal være hjemme på julaften. Vi skal feire sammen med min søster og hennes familie. Jeg gleder meg til å feire sammen med min niese og min nevø. Min svoger skal lage årets pinnekjøtt, og er det noe han kan, så er det mat. Det kan jo ikke bli feil. Tipper vi setter på "Driving home for Christmas" når vi setter oss i bilen i morgen. Med stor familie skal vi innom mange med gaver. Vi skal også på julegrøt, og så skal vi til to kirkegårder for å tenne lys. Dette er en tradisjon jeg har fått fra Flammens familie. Det gir en god julestemning å se krikegården full av lys mot den hvite sneen.

Legger ved litt bilder fra julen i fjor for å komme i stemning..GOD JUL ALLE SAMMEN!

Frk Ligaard