Sider

lørdag 14. mai 2011

Grønne fingre light..

Krydderurter i en kasse mot naboen.

Når man bare har balkong å sette i stand, så trenger man ikke mer enn "grønne fingre light".. Jeg har endelig fått plantet litt i våre balkongkasser. Eføy og noen stemorsblomster i kassene på utsiden av balkongen, og litt krydderplanter i en kasse som har fått plass mellom vår og naboens balkong. Ellers har vi lavendel, et oliventre og to buksbomballer. Oliventreet er foreløpig litt slapt etter en lang vinter, men jeg håper litt gjødsel vil gjøre susen.

Stigen som ellers tjener som julekalender, fungerer fint som pledd og lykteholder..

I mangel av en tavletusj, har jeg skrevet ut etiketter med navn på urtene. Er det noen som vet hvor jeg får tak i en slik tusj, så er jeg evig takknemlig. Trodde det ville være en smal sak å få tak i, men nei da..

Dette er utsikten fra balkongen. Det er slettest ikke så verst å bo i byen..

Ha en fortsatt strålende helg!
Frk Ligaard

2 kommentarer:

 1. Det ser jo riktig så hyggelig ut hos dere og jeg ser at det spirer og gror i kassene, koselig utsikt har dere også. Jeg er litt usikker på tusj, men jeg kjøpte tavlekritt på Home & Cottage forrig uke og det ble veldig fint på skilene, skriften står selv om det har regnet godt :-)

  Ha en fortsatt fin helg!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 2. hmm mener å huske at Granit (er det ikke det de heter, den svenske kjeden som er samlokalisert med Kaffebrenneriet på Løkka) har tavletusjer :)

  SvarSlett