Sider

fredag 18. februar 2011

En puff skal til pers..


Snart er det helg, men det behøver ikke å bety en stopp for prosjekter. Nå skal denne slitne men sjarmerende puffen til pers. Plaststoffet må nok vike veien for 2011. Dette gleder jeg meg til!


Ha en strålende helg!
Frk Ligaard

Alltid beredt..


Speidere vær beredt - Alltid beredt! Slik lød slagordet da jeg gikk i speideren som yngre. Vi tok det hele med største seriøsitet der vi stod med permanent i håret, briller på nesen og så mye regulering og strikker i munnen at det var vanskelig å snakke. Åh.., en uslåelig kombinasjon. Kanskje ingen kjekkasmagnet, men heller en pliktoppfyllende pike med sterke nerdetendenser. Da jeg var blitt gammel nok til å bli med på årets høydepunkt, landsleiren, ja da var hele lokalavdelingen lagt ned.. Det ble ingen leir på Frk Ligaard. Er nok fortsatt litt bitter over å ikke å ha fått oppleve det nirvana som leiren visstnok er. Jeg fikk aldri praktisert mine knutekunnskaper ved å lage oppvaskstativ av pinner og tau. Jeg fikk aldri badet i gjørme og gått på haik. Dog besitter jeg noen av egenskapene en speider skal kunne..


I disse VM tider er det nok mange som kommer til å ta seg en tur opp til Holmenkollen for å se på renn og hopping. Om dere plutselig skulle bli grepet av panikk når dere ikke kan finne de hersens sitteunderlagene, fortvil ikke. Jeg deler villig ut gammel speiderkunnskap. Med aftensposten og litt fletteferdigheter kan dere lage dette velfungerende underlaget.Ha en strålende dag!

Frk Ligaard