Sider

onsdag 23. februar 2011

Lett og deilig lunch


Dette er en fantastisk lunch. Avocado, tomat, rødløk, kokt skinke (eller annet kjøttpålegg), cottage cheese og litt kvernet pepper. Sunt og veldig godt!

Jeg lurer veldig på hva jeg skal ha på meg i morgen. Da er det nemlig duket for Moods of Norway sin store visning på universitetsplassen. Først er det to timers show ute, etterfulgt av etterfest på Grand. Praktisk møter fancy...

Det kommer nok ikke til å bli så sent på torsdag, for fredag morgen er det pressefrokost hos Slettvoll. Dette gleder jeg meg virkelig til!

Må nok en gang minne dere om å delta på min jubileums giveaway som du finner her.
Ha en strålende dag videre!
Frk Ligaard

Den fineste gaven...Vi fikk mye fint til jul, men en av de fineste gavene fikk vi av min kjæres yngste datter. Det har fått hedersplassen og tjener nå som dørskilt. Mer sjarmerende kan det vel ikke bli.. 


Jeg må nevne at jeg har gått til innkjøp av en fantastisk kapp- og gjæresag fra Bosch. Eller det vil si at jeg har kjøpt inn sagen på vegne av min stefar. Har ønsket meg en lenge, og ble henrykt da han også så et behov for en. Skulle gjerne hatt den i leiligheten for alltid, men vi har nok plassproblemer fra før. Jeg har derfor kjørt den ut til dens nye hjem på gården på landet. Regner med å besøke den veldig snart da spisebordet trenger nye ben.. Har kjøpt inn materiale, og trenger bare å regne ut litt vinkler og slikt.
Ha en strålende dag!

 Frk Ligaard