Sider

mandag 28. februar 2011

Slettvoll - Tid for uteliv

 Flott med pressematerialet der en god start på helgen følger med.. Ingenting er som å kose seg med bilder av den nye kolleksjonen med makroner fra Sebastien Bruno og Rosé Champagne fra Moèt & Chandon. Min nye Anemone Wille Våge bok får lov til å være med i bildet da boken var med i stylingen hos Slettvoll. En av de få fargeklattene i vårt hjem..

På fredag var det duket for pressefrokost hos Slettvoll. Jeg var litt sliten etter torsdagens Moods visning, men fast bestemt på å få med meg dette. Da vi kom hjem etter visningen torsdag kveld, fikk vi ikke låst oss inn i leiligheten. Låsen hadde rett og slett takket for seg. Nødløsningen ble å ringe på hos vår kjære nabo. Det var litt enklere å ringe på hos naboen da hun selv hadde glemt nøklene hengende i låsen på utsiden av døren... Vi ble godt tatt i mot og fikk til og med hennes soverom. Vi som var lykkelig over at hun var hjemme, hadde tatt til takke med hva som helst.. Kl. 07.00 kom vaktmesteren og fikk brutt seg inn i leiligheten med brekkjern. Dørkarmen er ikke noe spesielt vakkert syn etter bruken av brekkjern og jeg tror vi må belage oss på bytte hele elendet. Vaktmesteren var virkelig en helt da han i tillegg hadde en ny låskasse tilgjengelig. Døren er nå sikret, men altså ikke særlig pen..

Denne flate fletten har jeg stor tro på. Den ser faktisk helt ut som skinn i virkeligheten, og er rett og slett vakker. Jeg tror den vil bli brukt like mye inne som ute.

Nå over til Slettvoll. Jeg elsker frokosteventer, da de gir perfekt start på dagen. Butikken på Skøyen var flott stylet, og er helt klart verdt et besøk. Av nyheter kan jeg nevne en helt ny kolleksjon av utemøbler. Denne gangen er utemøblene blitt laget litt nettere for oss som ikke har så stor uteplass. Slettvoll følger trenden der uterommet skal føles som en stue. Kolleksjonen er i tillegg tilpasset vårt barske Skandinaviske klima, og tåler vær og vind år etter år. Møblene er håndflettet i det miljøvennlige kvalitetsmaterialet polyetylen som tåler frost og varme. Trekkene er lette å holde rene og kan maskinvaskes på 40 grader. De er behandlet for å tåle både salt- og klorvann, slik at man kan nyte livet og sommeren uten bekymringer.
I tillegg introduserer Slettvoll en helt ny farge på flettmaterialet. Fargen Seashell er inspirert av livet ved stranden og skattene man kan finne der.
Stolen Dorian gjør seg i denne sukkertøysfargen.

Slettvoll introduserer også noen nye stripede stoffer. I sofaen kan den nye putekolleksjonen, designet av interiørdronningen Helene Hennie, beskues. Putene er laget i linkvaliteter.

Her  kan dere se Kingston spisestol fra utendørskolleksjonen bli brukt innendørs.

En frisk, sterk fargepalett i rosa inntar Slettvoll sine butikker i disse dager. Rosa blir brukt i stylingen både på vegger, pledd, puter og på møbler. Flere av Slettvoll sine kjente møbler står nå utstilt i en sukkertøysfarget variant som matcher deres basisfarger perfekt.


Min ønskeliste er allikevel uforandret. Ettersom vårt uteareal i år er "noe" mer begrenset i forhold til i fjor, har jeg besluttet at jeg ønsker å heller gå for komfort fremfor spisesplass til alle. Jeg ønsker meg to "Bogani" stoler med puffer. Tildøst og en smule koloni-stil over det hele... Tror vel også at et teppe i Sisal vil kunne gjøre nytten.

Jeg kan også få komme med en aldri så liten hemmelighet.. Til høsten kommer Slettvoll med en egen bok. Jippi!!!  Der vil vi få innblikk i Slettvolls 60-årige historie, og i tillegg få se tidløse Stellvoll interiører.

Ha en strålende dag!
Frk Ligaard