Sider

mandag 23. mai 2011

H&M HOME/AUTUMN 2011
I forrige uke presenterte H&M sin kommende høstkolleksjon for pressen. Den bygger videre på de 4 eksisterende stilene som mange allerede kjenner til. En rekke varer i det nåværende sortimentet blir derfor å finne videre utover høsten. Kolleksjonen er laget slik at man naturligvis kan blande de ulike stilene.Coast er linjen med det største utvalget. Den litt stram i stilen med striper, ruter og mange tekstiler med bokstavtrykk. Fargene er lunere og går i grått, beige, olivengrønt, brunt og sort. I tillegg har sortimentet puter, vatterte sengetepper, håndklær og andre tekstiler til badeværelset. Her går det i grønt, rødt, brunt og blått. I denne serien kommer også tekstiler med fantastiske plantetrykk. Assosiasjonene går mot britisk Viktoriansk tekstildesign.


Kolleksjonen har også en romantisk stil. Denne er preget av blomster, spennende romantiske trykk og fløyel. Dette er stilen for dere som heller mot "Shabby chic" og "Jean d'arc living". Fargene er i ulike rosa-, lavendel-, natur- og lillatoner.

De av dere som elsker sterke farger og spenstige mønstre, kan virkelig glede dere. Det kommer prikker, skrifttrykk og cupcakes. Fargene er knallsterke med innslag av pasteller og sort. Turkis og rosa er mest fremtredende.Til sist, men ikke minst, kommer H&M sin grafiske serien. Denne har stiliserte blomstertrykk og kommer i fargene grønt, sort, lyserosa og grått.

De av dere som har falt for noe, må nok smøre dere med en stor porsjon tålmodighet. Varene kommer ikke i butikk eller på nett, før i august.

Ha en strålende dag!

Frk Ligaard