Sider

onsdag 19. september 2012

Anna Dello Russo for H&M


Vel er jeg en interiørblogger, men det betyr ikke at jeg ikke bryr meg om mote også. I dag har jeg fått en liten snikkikk av Anna Dello Russo sin kolleksjon for H&M. Det er bare å glede seg til denne kolleksjonen kommer i butikken, for her var det mye gøy. Bling er vel en underdrivelse. Her er det farger, strass og gull over hele fjelen. Kolleksjonen består av smykker, armbånd, solbriller, øreheng, sko, samt vesker og en koffert med matchende beautybag. Kofferten er inspirert av en kommode Anna har i sitt hjem. Jeg har sett meg ut flere en en ting jeg kunne tenke meg. ( I tillegg er også emballasjen er überlekker.)
Har også ytret mitt ønske om at H&M må få en kjent designer til også å lage en STOR interiørkolleksjon. Flere av designerene har laget enkelte detaljer, men hvor artig hadde det ikke vært å få en som Karl Lagerfeld til å designe en interiørkolleksjon? 

Har forresten latt min yngste bonus kikke gjennom den tidligere nevne SY OM boken til Jenny Skavlan. Elleveåringen sin umiddelbare tilbakemelding var: "Kari, kan du skaffe nagler, mange nagler?". Gleder meg til å høre hva eldste bonus synes.

En annen ting jeg har gjort er å "LIKE" Ascheoug på Facebook. Skulle aldri ha gjort det, for det kommer til å koste meg dyrt. På FB kommer det daglig opp tips om nye bøker, og nå MÅ selvsagt lese boken til Heiberg Cummings... Heldigvis er det snart jul, så det er vel bare å sette opp en liste.

Ha en strålende kveld videre!

Frk Ligaard