Sider

torsdag 25. februar 2010

Maritimt eller safari?

Slik er putene vi nå har i sofaen. (Se bare bort fra at vi her har det gamle bordet, og at det ikke er hengt opp noe på veggen..)

Jeg føler nå at jeg står ved et veivalg. Kanskje ikke av de viktigste her i livet, men allikevel viktig nok for meg.. Jeg lurer på i hvilken stilrettning jeg skal gå mot. Det maritime, eller litt mer mot semi-safari? Har alltid likt det maritime, men her i de dype skoger kan det vel virke litt mal plassert? Jeg elsker Karnas Hus. Der kan man nesten høre bølgeskvulpet når man ser innredningen. Jeg har mang en gang vært fra meg av misunnelse når jeg ser hva hun finner i fjæra. Her begrenser fjæra seg til vannkanten av en innsjø uten stort å plukke enn småstein..

Selvsagt har vi en seilbåt i vinduet..


Det er jo vakkert med det maritime. Gammet bilde fra Hemtex.

Lampe fra Ellos.

Jeg er i tillegg blitt svært så glad i gevir, horn, skinn o.l. I tillegg samler jeg på vintage bagasje. Jeg elsker reisekister, hatteesker og kofferter i skinn. Helst med monogram eller artige navnetags. Jeg kjenner også at jeg ønsker meg noen reinsdyrskinn uten at jeg peiler meg inn på hyttelooken.

Kuskinn fra Zara Home preget med krokoprint.

Kuskinn fra Zara Home. Håndmalt til Zebra. 
Bokser fra Zara Home.
Ramme fra Zara Home.


 
Skillevegg fra Ellos.

Dekorkuler fra Ellos.

Så i hvilken rettnign skal jeg gå? Har forelsket meg fullstendig i møblene fra Slettvoll, og planlegger å kjøpe disse når jeg neste onsdag vinner 90 mill. i Vikinglotto... Tenker meg to stk Aurburn stoler, samt to stk Bond paller. Det fine er at disse passer både til den maritime stilen, samt til litt mer Safaristil. Vet ikke helt hva slags trekk jeg ønsker. Det er tross alt mange å velge mellom. Visste du forresten at du selv kan ta med deg det stoffet du ønsker at Slettvoll skal lage sofa av?
Auburn fra Slettvoll.

Puffen Bond fra Slettvoll.


Gode gamle valgets kval....

Ha en strålende dag!

Frk Ligaard

4 kommentarer:

 1. Den maritime stilen er så fin da! Men enig i at den passer best i et hus ved sjøen. (Selv om jeg har litt den stilen selv og bor mange hundre meter unna sjøen hehe)
  Men sebra passer vel ikke bredre i de nroske skoger? Ville gått mer for den hyttestilen du nevnte uten at det blir hyttepreg over det. Mye inspirasjon på Finn.no i dyre hytter til salgs:)Pelspledd, villsauskinn osv er kjempe fint synes jeg. Men smaken er som baken;) Lykke til med valgene!

  SvarSlett
 2. Yummy, jeg ville gått for Safari! ûber chic! Har et zebrateppe selv, og betalte ikke mer enn 1400, så mye billigere enn Zara! Og de jeg kjøpte av hadde ikke minst strålende og personlig service :)

  Digger forresten nesten alt du har plukket ut!

  SvarSlett
 3. Neimen det var koselig at du likte mine drivved hobby prosjekter....kjempe nydelige funn fra Ellos..må visst innom og sjekke...og jeg er så enig, hadde jeg hatt en lotto million eller fjorten, skulle jeg løpt til Slettvoll!!!
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Hei og takk for koselig hilsen hos meg :)

  Vanskelig det der med stiler - og begrense seg :) Syntes det kan være fint å blande litt jeg. Men jeg skjønner at en skikkelig maritim stil kanskje passer så godt mitt inni skogen :)
  Lykke til med valget, du finner nok ut av det :)

  God helg!

  SvarSlett