Sider

søndag 18. oktober 2009

Jentenes flotte D.I.Y. prosjekt

Jeg er en tilhenger av at barn ikke bare skal sitte inne i helgene med tv og dataspill som fritidsyssel. Er nok en fan av "Gerhardsen-ungdommen". Om det mangler initiativ, er det så lite som skal til for å deres fantasi i gang. I min verden skal man i ny og ned ut i skogen og opp i trærne. I dette tilfellet ble det inn i maleklærne og ut i garasjen. Som jeg nevnte tidligere har de startet et palleprosjekt som denne helgen ble fullført. De startet med 2 halve paller som de snekret sammen og satte på 4 gummihjul.

Deretter ble det det som skulle bli et bord, malt herlig hvitt. Det skulle ikke mer enn to strøk til for å en litt røff finish. I mens skar jeg ut en sjablong med et passende mønster jeg fant på nettet. Jentene fikk selv male på mønsteret med redskap laget av skumgummi, penner og litt tape.
Gjett om jentene er stolte av det fine bordet med egen bladhylle. Det skal stå i kjellerstuen når den blir ryddet.


Ha en strålende kveld videre!6 kommentarer:

 1. Så enkelt og så flott :-)

  SvarSlett
 2. Så lekkert bord, kunne tenkt meg et sånt selv. Lages de på bestilling?;o)

  Anette:-)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Kjempelekker sjablon. Hvor på nettet fant du den?

  Elisabeth (",)

  SvarSlett
 4. Jedg finner ikke riktig side her og nå, men skal sjekke loggen på jobben. Fant en side og kopierte skjermbildet. Limte dette inn i et word-dokument og forstørret det. Fikk litt blury kanter, men kunne gjette meg til hvordan det skulle se ut. Tegnet det over på overhead-ark, og skar ut med skalpell.

  SvarSlett
 5. http://www.stencil-library.com/docs/cat201.htm
  Her er siden jeg fant kransen på.

  SvarSlett
 6. Så innmari fine!

  Miljøvennlig, kreativ og handy er du! (selv om jentene måtte gjøre jobben ;D

  Og veldig bra med prosjekter som drar ungene vekk fra dataskjermen. Kan ikke du bare lage en egen blogg med konkrete tips til lignende aktiviteter for 13-15 år gamle gutter? ;)

  PS - kan man egentlig følge en blogg uten å være blogger?

  Marianne

  SvarSlett